• Ambachtelijk bereid
  • Voor 13u besteld, vanaf 16u afhalen

Uw vleeshandel en slagerij in West-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een vleeshandel of slagerij in de regio West-Vlaanderen? Vleeshandel Vens combineert de twee! Wij bieden zowel professionals als particulieren het beste vlees uit de streek.

Van vader op (klein)zonen

Vens is een echt familiebedrijf, dat opa Vens in 1975 oprichtte. Intussen zijn we 2 generaties verder en telt de vleeshandel meer dan 40 medewerkers. Zoon Luc en kleinzonen Steven en Tom staan mee aan het roer van het bedrijf en ook zij hebben een passie voor kwaliteitsvlees. Elke ochtend om 4 uur rijdt Steven naar het slachthuis voor het beste vlees van eigen kweek. Tom staat met veel enthousiasme in voor de productie van charcuterie en bereidingen. Die kunt u eenvoudig online bestellen of afhalen in onze slagerij. Wij hebben 4 afhaalpunten: 3 in West-Vlaanderen en 1 in Henegouwen. 

Passie voor kwaliteitsvlees

Als vleesliefhebbers willen wij u alleen de beste kwaliteit bieden, of het nu gaat om rundsvlees, varkensvlees, kalfsvlees, lamsvlees of gevogelte. Daarom halen we ons vlees bij lokale kwekers uit West-Vlaanderen. We brengen deze landbouwers en de dieren regelmatig een bezoekje en zien dat het goed is. Hoe u dat kan zien? Aan de FAVV-kwaliteitslabels en ACS-certificaten die ons vlees krijgt, na bijna wekelijkse controles in onze slagerijen in West-Vlaanderen én in Henegouwen.

Toveren in eigen keuken

Maar Vleeshandel Vens is veel meer dan zomaar een slagerij. U kunt voor alle soorten vleesbereidingen bij ons terecht. Van de beste charcuterie tot de heerlijkste vleesgerechten. Onze huiskok bereidt elke dag weer nieuwe warme vleesgerechten, speciaal voor u. Van mals stoofvlees over vol-au-vent tot de lekkerste gehaktballetjes in tomatensaus.

Ontdek ons ruime aanbod

Wilt u meer weten over ons familiebedrijf of ons gevarieerde aanbod? Contacteer ons online of kom langs bij uw dichtstbijzijnde slagerij in West-Vlaanderen of Henegouwen. Wij bieden u niet alleen een snelle levering, maar ook de beste tips én onze mooiste glimlach!