• Ambachtelijk bereid
  • Voor 13u besteld, vanaf 16u afhalen

BBQ

Bij hoge temperaturen hoort gewoon een barbecue! Die geuren, die smaken, die sfeer! Wilt u uw vrienden of familie trakteren op een zomerse maaltijd, dan kunt u alle ingrediënten eenvoudig online bestellen bij ons. Wij leveren niet alleen het barbecuevlees, maar ook de kok!

BBQ

Een volwaardige maaltijd

U kunt bij Vleeshandel Vens barbecuevlees bestellen voor elke groep, van 1 tot 500 personen. Een barbecuecolli bevat heerlijk gemarineerde stukjes vlees zoals kipbrochet, varkensbrochet, witte pens, chipolata, merguez, kippenbout, steak, sparerib en grillworst, maar ook groenten, brood en aardappelen. Kortom: onze complete barbecuepakketten bevatten alles wat u en uw gasten nodig hebben voor een bevredigende maaltijd.

Zomer én winter paraat

Tijd voor een barbecue? Van april t.e.m. september hebben wij standaard barbecuevlees op voorraad, maar ook buiten het seizoen kunt u bij ons terecht met uw bestelling. Zo kiezen meer en meer mensen voor een winterbarbecue. Minder warm, maar extra knus! U kunt uw barbecuevlees bij ons bestellen en zelf aan de slag gaan, maar wij barbecueën graag voor u! Zo kunt u zich voor 100% bezighouden met uw gasten.