• Ambachtelijk bereid
  • Voor 13u besteld, vanaf 16u afhalen

Uw groothandel in vlees

Heeft u een slagerij, grootkeuken, restaurant, supermarkt, rusthuis, school of andere onderneming en bent u op zoek naar een groothandel in vlees? Dan kunt u voor al uw vlees en vleesbereidingen terecht bij de familie Vens.

Beste van 2 werelden

Vleeshandel Vens combineert de service van een groothandel in vlees met de kwaliteit en vakmanschap van een slagerij. Of u nu op zoek bent naar vers vlees om zelf te bereiden, charcuterie, kant-en-klare vleesgerechten of een buffet, wij leveren het u. Organiseert u een grote barbecue voor medewerkers of klanten, dan zijn wij uw kok ter plaatse!

Maak het u gemakkelijk

Als groothandel in vlees bieden wij u dezelfde kwaliteit als in de winkel, razendsnel geleverd. Als u voor 17 uur uw bestelling doorgeeft, bezorgen wij uw vlees de volgende dag al. Bij een bestelling van 30 kilo of meer doen we dit zelfs gratis. Onze koelwagen brengt uw vleesproducten bij u onder perfecte omstandigheden. U kiest zelf hoe u betaalt: direct of met facturatie per week of maand. Zo makkelijk kan het zijn!

Plaats uw bestelling

Wilt u vers vlees, charcuterie of vleesgerechten bestellen voor uw bedrijf? Plaats een online bestelling en kom uw producten de volgende dag ophalen in een van de verkooppunten. Wilt u uw bestelling liever laten leveren, contacteer ons dan via het telefoonnummer 051 30 07 66 of via het contactformulier. Wij bezorgen uw producten de volgende dag. Organiseert u een feest, receptie of zomerkamp? Laat de kok van Vens uw gasten verwennen! Vraag gerust naar de mogelijkheden.