• Ambachtelijk bereid
  • Voor 13u besteld, vanaf 16u afhalen

Vlees

Organiseert u een feestje en wilt u uw gasten in de watten leggen zonder zelf uren in de keuken te moeten staan? Dan zijn onze koude vis-, kaas- en vleesschotels de ideale oplossing!

 

Vleesschotels voor uw buffet

Variatie op het menu

Of u nu een communie viert, een verjaardag, een trouw of gewoon gezellig wilt samenzijn met vrienden en familie, onze vleesschotels zijn een makkelijke én smakelijke oplossing. Voor € 12,99 per persoon krijgt u een gevarieerd buffet met 10 verschillende vleessoorten: gekookte ham, gerookte cobourg, gerookte bacon, Parijzerworst, hamworst, salami, kalkoenham, peterselieworst, gebakken varkensvlees en gebakken rosbief. Daarnaast vindt u ook aardappelsalade, groenten (salade, tomaat, witloof of selder, geraspte wortel, ...), bijpassende sausjes én vers fruit op uw vleesschotels.

Ontdek de mogelijkheden

Hoe uw feestje er ook uitziet, Vleeshandel Vens levert uw vleesschotels op maat. Van een 1-persoonsgerecht tot een buffet voor 50 personen. Laat ons weten wat u in gedachten heeft en we bespreken de mogelijkheden. Ook voor gourmet- en fondueschotels of een barbecue bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Vens vleeshandel in uw buurt

We hebben maar liefst 4 vestigingen. Vind hier de meest dichtstbijzijnde Vens Vleesdiscount en hun openingsuren: